Vind je het leuk om met anderen te praten over jullie relatie? Ben je benieuwd naar de uitdagingen van anderen in hun relatie? Wil je van elkaar leren met de ondersteuning van een facilitator? Dan biedt PREPARE/ENRICH ook groepsessies aan.

Ieder koppel ontvangt een gepersonaliseerde vragenlijst en analyse. De follow-up sessies worden gezamelijk met andere koppels onder leiding van een facilitator gevolgd. Deze sessies onderscheiden zich nauwelijks van de een-op-een sessies, behalve dan dat de extra input van de andere koppels de gesprekken nog dynamischer en waardevoller maken. Samen ervaar je de voordelen van het samen delen, de gezelligheid van het samenzijn en de professionaliteit van PREPARE/ENRICH.

 

**

Op dit ogenblik zijn bij PREPARE/ENRICH Nederland geen groepssesies bekend bij een van de facilitators, maar mocht je plannen hebben om een groepssessie te organiseren, horen wij graag van je – en kunnen we je eventueel helpen bij het zoeken naar een facilitator die dit kan begeleiden. Stuur ons dan even een mailtje.