Prepare/Enrich Nederland is bijna 5 jaar oud! In het afgelopen jaar is er heel hard gewerkt om meer “body” te geven aan Prepare/Enrich, zodat we meer slagvaardig kunnen zijn. We hebben in de loop der jaren ruim 40 zgn. “facilitators” opgeleid om koppels door het hele land te kunnen begeleiden in hun relatie.

De Stichting RelatiePlus is een koepelorganisatie, die PREPARE/ENRICH onder haar hoede heeft genomen. Vanuit deze stichting worden de facilitators getraind als zgn. RelatiePlus Coaches! De stichting biedt naast PREPARE/ENRICH ook andere assessement-methoden aan. De site www.prepare-enrich.nl is daarmee vanaf heden volledig dedicated aan stellen, die zich voor willen bereiden op een langdurige relatie (PREPARE) of die aan hun relatie willen werken (ENRICH). Voor alle informatie over trainingen om zelf stellen te begeleiden, verwijzen we daarom vanaf heden naar www.stichting.relatie.plus.

In 2019 heeft de Stichting RelatiePlus nog 4 nieuwe trainers opgeleid om zelf facilitators voor Prepare/Enrich te kunnen opleiden! In februari 2020 stonden we voor het eerst met een kleine stand op de nieuwe trouwbeurs in Kampen (zie http://www.wedding-event.nl/ )!